Diyarbakırspor
SİTE İÇİ ARAMA
ÜYE İŞLEMLERİ
0SEPETİNİZ
Sepetiniz 0 ürün
  1. Sepetinizde ürün bulunmuyor.
Genel toplam : 0 TL

Haberler

Keşfetmek için aşağı kaydırın..

En güncel haberler

Günlük haberleri kaçırmayın

Lounge ve Bistro cafeler ön plana çıkıyor!

Günümüzde kafe kültürü, sadece kahve içmek için değil aynı zamanda sosyalleşmek, dinlenmek ve keyifli zaman geçirmek için tercih edilen önemli bir mekân türü haline geldi.

  • 0

Basketbol İçin En İyi 5 Nike Ayakkabı Modeli

Basketbol söz konusu olduğunda, doğru ekipmanlara sahip olmak (basketbol topu, basketbola uygun bir spor ayakkabı vb.) basketbol maçınızda büyük farklar yaratabilir ve böylelikle oyununuzu daha eğlenceli ve daha rekabet dolu bir hale getirebilirsiniz.

  • 0

"Asrın felaketi"nin Diyarbakır'da inşası süren yapılara etkisi incelendi

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından uzman ekiplerce Diyarbakır'da inşaat aşamasındaki yapılar da mercek altına alındı.

  • 0

Yenişehir Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi, ilçede bulunan amatör spor kulüplerine ihtiyaçları olan spor malzemeleri ile 50 bin lira nakdi destekte bulundu.

  • 0

Diyarbakır'da yeni bir şehir kuruyoruz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'da Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında depremzedeler ile bir araya geldi.

  • 0

TFF 2. Lig grupları belirlendi

TFF 2. Lig kura çekimleri yapıldı. Diyarbakır temsilcisi Amedspor beyaz grupta, Diyarbekirspor ise kırmızı grupta mücadele edecek.

  • 0

Marcao'nun gönlü Sevilla'dan yana

Marcao, Brezilya'da Sevilla'ya gitme olasılığının netleşmesini bekliyor. Türkiye'ye dönmeden doğrudan İspanya'ya gitmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray kaynaklarına göre ise Marcao, özel izinli ve bu yüzden sezonun ilk antrenmanlarına katılmadı.

  • 0

Emre Mor resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe yeni sezon öncesi 3. transferini yaptı. Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, son olarak Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken Emre Mor'u renklerine bağladı.

  • 0

Galatasaray'dan şampiyonluk için Talisca hamlesi

Galatasaray orta sahasına yaratıcılık katmak için tüm imkanları seferber ediyor. Başkan Dursun Özbek'in iddialı bir kadro yaratma vaadi sonrası harekete geçildi. Flaş transfer olarak ise Anderson Talisca ismi öne çıkıyor.

  • 0

Wout Weghorst, Beşiktaş için geliyor!

Burnley'in Championship'e düşmesi sonrası takımdan ayrılma kararı alan Hollandalı golcü Wout Weghorst, salı ya da çarşamba günü resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a gelecek.

  • 0